Home / 

Kanski Festival Jahti 2017

Kanski Festival Jahti 2017

Kako se letnji meseci bliže kraju, ljubitelji svijeta nautike migriraju na jug Francuske, na Kanski Festival Jahti…

Od 12. do 17.septembra, više od 50.000 posjetilaca imaće priliku da vidi više od 100 svjetskih premijera i oko 600 brodova, kako na kopnu tako i u vodi. Kanski Festival Jahti je jedan od rijetkih sajmova, gdje potencijalni kupci mogu provozati brod koji im se dopada, što je definitivno pogodnost koja se ne propušta.

Vieux luka će biti mesto održavanja brojnih specijalnih izložbi, uključujući i Palais des Festival. Ovaj prostor je rezervisan za najnovije igračke za vodu i tendere, kao i dizajne enterijera, arhitekte i brodogradilišta koja žele da pokažu svoje umeće. Novitet za ovu godinu je La Terrasse, specijalni dio za vodeće ljude industrije luksuza. Tu će moći da se vide automobili, časovnici, nakit, avijacija, prestižni posjedi, gastronomija, dekoracija, kožni predmeti, namještaj i dizajn, umjetnička dela, predstaviće se vrhunski hoteli, novi hi-tech proizvodi, parfemi i proizvodi za negu, premium usluge i naravno, luksuzne jahte.

U svakom slučaju, ovaj događaj je prava poslastica za sve ljubitelje uživanja, luksuza i naravno, nautike i širokog morskog prostranstva.