Home / 

Genoa Boat Show od 01-06 Oktobra!

Genoa Boat Show od 01-06 Oktobra!

Od 01-og do 06-og Oktobra biće održan INTERNACIONALNI SAJAM BRODOVA u Genovi koji će ugostiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja nautike a sve to za 60-tu godišnjicu postojanja!

Karte su na raspolaganju od 06-og avgusta i možete ih kupiti ONLINE preko Genoa Boat Show web sajta!

Kao i uvijek pojaviće se veliki broj svjetski poznatih brendova iz nautičke industrije zajedno sa nekim novim imenima. Neki od brendova koje ćete sresti na sajmu su i: Amer Yachts, Arcadia, Azimut-Benetti, Gruppo Ferretti alongside FSD – Ferretti Security Division, Pardo, Princess, Sanlorenzo, Sunseeker, VanDutch; for sailing, Beneteau, Dufour, Hanse, Jeanneau, Nautor’s Swan, Mylius Yachts, Solaris and Vismara. Takođe, ove godine će biti napravljen poseban dio u marini posvećen izlagačima Superjahti!

Kao što je već rečeno na početku, karte za sajam mogu se kupiti Online preko zvaničnog sajta Genoa Boat Show-a www.salonenautico.com. 

Prestiž ovogodišnjeg sajma u Genovi najbolje se ogleda i kroz sponzore: BMW će biti oficijelni brend za događaj dok će BREITLING  ekskluzivno za ovaj događaj izraditi 60 jedinstvenih i unikatnih satova u čast 60-te godišnjice sajma!

Takođe, neke od sponzora navodimo u nastavku teksta: AXPO, GRUPPO BANCA CARIGE and Fastweb, GiPlanet and Euthalia kao tehnički partneri.

Vidimo se u Genoi!