O nama

SANITEKO BOATS  kao posebna jedinica u okviru Saniteko Group Doo posluje od 2009.god i, kao što se iz samog naziva može zaključiti, ovaj sektor se bavi onim segmentom poslovanja koji je u okviru grupe vezan za nautički biznis koji uključuje zastupništvo renomiranih brendova plovila, upravljanje charterom plovila kao sve interesantnijom vrstom ponude i zimovnik za brodove u čijem se sastavu nalazi moderno opremljen servisni centar za popravku svih vrsta plovila.
 
SANITEKO BOATS je ekskluzivni zastupnik brendova kao što su: Invictus Yachts, Mar Co Marine&Costruzioni, Nuova Jolly, Sacs Marine, Princess Yachts. Takođe smo i ovlašćeni diler SUZUKI vanbrodskih motora i ovakvom ponudom pružamo svim zaljubljenicima u čari mora i nautike jedinstvenu uslugu kada je u pitanju prodaja, kompletno servisiranje, charter plovila a takođe posredujemo pri kupoprodaji polovnih plovila, transportu, registraciji i osiguranju.
 
Sjedište firme se nalazi u Podgorici, zimovnik na 10km od Podgorice u pravcu Cetinja a takođe imamo i izložbeni salon u Tivtu u marini Porto Montenegro gdje uvijek možete svratiti i pogledati naše najnovije modele.