Home / 

Novi Invictus TT460

Novi Invictus TT460

Nekonvencionalan luksuz

S TT460, Invictus nam donosi novu dimenziju rafinirane privlačnosti koja karakteriše italijanska brodogradilišta. Tu su istegnute i bitnije linije karakteristične za Invictus trupove koji su široko cijenjeni od pokretanja prvog GT280. Prisutni su uravnoteženi i precizni znakovi koji su povjereni dinamičkom učinku dijaloga glatke i mišićave površine. TT460 je zamišljen kao nešto više od jednostavnog plovila; smisao cijelog projekta, od koncepta brodskog prostora do izbora materijala i opcija, jeste stvoriti savršeno mjesto za dan druženja, uživanja i opuštanja.


 

 

Dizajn

Elegantan i skladan vjetrobran koji se neprimjetno spaja s karbonskim tvrdim vrhom, ističe se od pramca do centra broda, dajući dodatni zamah moćnoj masi broda koja djeluje kao vodeći brod, ali da pritom ne gubi na gracioznosti. Na glavnoj palubi, pored udobnih bočnih prolaza, nalazi se široki pramčani sunpad, koji je na prednjoj strani opremljen sklopljivim sjedištem. U sredini, zahvaljujući sklopivim stolovima, stol može osloboditi prostor za ostavu, dok je cijeli prostor svo vrijeme ugodno zasjenjen tvrdim vrhom. Sa strane, pregrade mogu biti opremljene s dvije opcione sklopive platforme, što povećava unutarnji prostor. Donja paluba pruža najveću svestranost, nudeći vlasniku nekoliko dostupnih konfiguracija.

 

Trim & Boja

Izbor boja i presvlaka nadilazi maštu: varijante dostupne u katalogu su uparene sa onima iz Invictus Atelier programa i koje su potpuno prilagodljive. S lansiranjem vodećeg broda, debitiraju dvije potpuno nove boje: "Bandit Soul", koja se elegancijom sjajne crne boje uklapa u sve vanjske stakloplastične površine; ili "Heritage Mint", unoseći u ekskluzivni svijet Invictusa okus klasičnog sportskog izleda. Sve ostale boje ostaju dostupne, od Vanilla Sea-a do Wild Bronze-a, čak i u Extended verziji.

Osnovne karakteristike

Ukupna dužina: 14,27 m Motori: Volvo Penta 2x IPS 650
Širina: 4,43 m Tank za gorivo: 1200 l
Broj osoba: 12 Tank za vodu: 360 l