Home / 

Sportski brod u luksuznom pakovanju - INVICTUS 240CX

Sportski brod u luksuznom pakovanju - INVICTUS 240CX

Invictusova CX serija je prepoznatljiva po posvećenosti kvalitetnoj izradi, talijanski dizajn je vrhunski, a i po performansama u plovidbi je u samom vrhu. S obzirom na raspoloživost i maksimalnu iskorišćenost prostora, kvalitetno je izvedena unutrašnjost, te ponuđeni komfor učinjen multifunkcionalnim

Poznati italijanski brodograditelj Invictus, odnosno dizajner Christian Grande koji je projektovao sve njihove dosadašnje modele, potrudio se da na novom modelu Invictus 240CX dugačkom samo 7,45 m ostvari komfor unutrašnjeg prostora kakav imaju mnogo veći brodovi.

Ovo plovilo osigurava izuzetan kvalitet boravka i luksuza na vodi.

Karakterišu ga otvoren prostor, puno mjesta za skladištenje stvari, i dovitljiv „ćošak“ za toalet koji se lako pokriva. Dva dugačka bočna prozora omogućavaju nesmetan pogled ka spoljašnjosti ujedno dajući dodatni utisak prostranosti.

Unutrašnji volumen je mnogo veći od uporedivih konkurenata iste dužine, dok 240CX održava svoju sportsku liniju zahvaljujući ravnoteži između dizajna trupa i profila palube. Posebna pažnja je posvećena obradi i detaljima, ne samo upotrijebljenim materijalima, već i njihovim hromatskim kontrastima.

Prostor za dnevni boravak nalazi se u centru broda, sa stojećim vozačevim sjedištem omogućavajući posebno precizno upravljanje zahvaljujući pažljivo proučavanoj ergonomiji, ali koje se lako može pretvoriti u element krmnog prostora za trpezariju, namijenjenu svima onima koji vole da koriste svoj čamac u društvene svrhe. Ovaj transformisani sistem je standardna oprema. Uključena je i zaštita od sunca, zahvaljujući tendi koja prekriva cijelu površinu.

Kao i veći 280CX, novitet je zamišljen da uključuje koncentrat visokokvalitetnih dodataka i udobnosti u ograničenom prostoru. Relativnost između veličine (dužine 7,45 metra sa 2,5 metra širine) i nevjerovatno velikog unutrašnjeg prostora daje ovoj gami maksimum u boravku.

Upravljačka pozicija je postavljena vertikalno, a nakon pažljivih ergonomskih studija dala najbolje i najudobnije rješenje. I ne samo to - transformacijom sjedišta dobija se udoban prostor za konverzaciju i obrok, pri čemu treba napomenuti da je ovaj sistem dio standardne opreme.

Sportski trup koji se odlično ponaša i po nemirnom moru, pokreće vanbrodski motor snage do 250 KS.

Ekskluzivni uvoznik za Crnu Goru je SANITEKO BOATS iz Podgorice (020/643301; 069/351610; info@sanitekoboats.me; www.sanitekoboats.me