Home / 

Završen sajam nautike u Dizeldorfu - Najbolji među najboljima

Završen sajam nautike u Dizeldorfu - Najbolji među najboljima

I ove godine Saniteko Boats tim je u Dizeldorfu bio prisutan kao izlagač na svim štandovima brendova koje zastupaju, Princess Yachts, Invictus, Sacs Marine i Nuova Jolly

Na jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održao od 19. do 27. januara, bio je prisutan i tim Saniteko Boatsa.

Sajam u Dizeldorfu je najveći evropski nautički događaj, gdje su i ove godine prezentovane luksuzne jahte i jedrilice, oprema za ronjenje, jedrenje, kao i najsavremenije nautičke igračke namijenjene zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu.

I ove godine više od 50.000 jahting industrijalaca, brodograditelja, brokera, kapetana i ljubitelja plovila na vodi, prisutno je u Dizeldorfu tokom sajma gdje je bilo preko 250.000 posjetilaca.

Dizeldorf je postavio novi rekord, s gotovo 2.000 izlagača iz 73 zemlje i izložbama koje pokrivaju prostor od 220.000 m2. Zaključak, da je Boot sajam vodeći događaj u svijetu. Izlagači i organizatori sajma bili su u dobrom raspoloženju tokom devet dana trajanja.

Princess Yacht imao je globalnu premijeru modela Y85 koji je dizajniran u saradnji Olesinski Arhitect i italijanske modne kuće Pininfarina. Po prvi put mogli su se vidjeti i revolucionarni model R35 u novoj „electric“ plavoj boji. Pored pomenutih izloženi su i F45, F62, F70, S65, S78, V60, V78 i Y75.

Sessa Marine imao je svjetsku premijeru restilizovanog  modela Fly 54. Mogle su se vidjeti i najprodavanije jahte ovog brenda C38 u zlatnoj boji  i C44 u „air“ plavoj.  Takođe, prisutni su i modeli C54 i C68.

Invictus je izložio super luksuzni revolucionarni model 370GT kao i skoro sve modele iz X i T serije.

Što se gumenjaka tiče svi ljubitelji mogli su posjetiti štand Sacs-a i Nuova Jolly.

Tim Saniteko Boatsa bio je prisutan i na štandu Suzuki Marine vanbrodskih motora čiji su ekskluzivni distributeri za Crnu Goru.

Sajam, koji je završen za Saniteko je bio dobar posao, a kontakti s ljubiteljima plovila i posjetilaca iz cijelog svijeta bili izvrsni.