Home / 

Saniteko Boats tim i 2019. na Yachting Festivalu u Cannes-u

Saniteko Boats  tim i 2019. na Yachting Festivalu u Cannes-u

Kao prva predstava u nautičkoj sezoni, Yachting Festival u Cannes-u je vodeći evropski događaj u nautici.

Najveći ljubitelji ga posjećuju, a najveće kompanije koje ljubiteljima plovidbe obezbjeđuju makisamalan užitak, dolaze ovdje kako bi pokrenuli show sezonu prikazujući svoje nove modele.  

Tradicionalno,  Saniteko Boats tim će biti prisutan i na predstojećem Yachting Festival-u. Pronaći ćete nas na svim štandovima izlagača koje zastupamo na tržištu Crne Gore i Srbije.

Princess Yacht, kompanija sa kojom sa ponosom gradimo dugogodišnje partnerstvo i čiji smo ovlašćeni dealer, će imati globalnu premijeru modela F50 i F55. Pored navedenih, biće izloženi i sljedeći modeli: S78, S65, 30M, V40, V60, Y85, F45, F62, R35 i V50.

Svoje premijere imaće i modeli kompanije Sessa marine international, čiji smo takođe ovalašćeni dealeri. Očekuje se premijera modela F47, F68, kao i Sessa Key Largo linije, koja će prisutnima predstaviti model Key Largo 36.

Po prvi put će ljubitelji moći da se upoznaju sa Invictus-om CX 270. Pored toga će italijanski brend izložiti standardno svoje modele iz X i T serije.

Dok će posjetioci koji više preferiraju gumenjake moći da se upoznaju sa SACS i Nuova Jolly brendovima.

Moći ćete nas pronaći i na štandu Suzuki Marine vanbrodskih motora čiji smo ekskluzivni distributeri za Crnu Goru.

Sve zainteresovane molimo da se jave na broj telefona +382 69 351 610 ili putem mail-a info@sanitekoboats.me kako bismo obezbijedili ulaznice.