Home / 

Međunarodni sajam brodova u Genovi 2019.

Međunarodni sajam brodova u Genovi 2019.

Ove godine Međunarodni sajam brodova u Genovi, u organizaciji UCINA-e (Udruga pomorske industrije u Italiji), koji će se održati od 19. do 24. septembra, nastojaće da pomjere standarde koji su postavljeni prošle godine. Italijanska izvrsnost i pružanje najveće svjetske izložbe u smislu igleda usluga prilagođenim posjetiteljima i izlagačima, zračiće ovogodišnjim sajmom nautike u Đenovi.

Numerički gledano, 59-i show već nastoji da bude uspješniji, što govore preliminarni podaci koji prisiljavaju organizatore da pronađu načine za uklapanje u višak aplikacija.

Ove godine je znatno ranije počelo interesovanje za Show, i prema riječima Alessandra Campagne, ovaj show će ispuniti sva očekivanja posjetitelja.

Saniteko Boats će i ove godine biti prisutan na ovom događaju, i omogućiće prezentaciju i upoznavanje zainteresovanih posjetitelja već dobro poznatih modela čiji smo generalni distributeri.

Moći ćete nas pronaći na na štandu Suzuki Marine vanbrodskih motora čiji smo ekskluzivni distributeri za Crnu Goru.

Sve zainteresovane molimo da se jave na broj telefona +382 69 351 610 ili putem maila info@sanitekoboats.me kako bismo obezbijedili ulaznice.

Vidimo se u Đenovi.